Flere kan bli siktet i Sigrid-Saken

Politiet tror at flere vet hva som skjedde med Sigrid Giskegjerde Schjetne før hun ble funnet, og utelukker ikke flere siktelser.

– Vi tror at det er mennesker der ute som kan sitte på informasjon, og håper jo at de kommer til politiet med den informasjonen, sier politiadvokat Cecilie Gulnes til Nettavisen.

På spørsmål om de tror flere kan bli siktet i saken, svarer politiadvokaten.

– Vi kan ikke utelukke noe, men per i dag så er to personer siktet og ingen andre mistenkt, sier Gulnes.

Utelukker ikke flere gjenringsmenn
Nettavisen kjenner til at politietterforskerne ikke utelukker at det finnes flere gjerningsmenn i forbindelse med bortføringen og drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne.

At flere personer kan ha vært involvert i kriminell aktivitet knyttet til Sigrid i den tiden hun var borte.

Dette bekrefter altså Gulnes langt på vei, men poengterer altså at det i dag ikke er noen andre mistenkt i saken.

Mange ubesvarte spørsmål

Torsdag ble en 37-åring og en 64-åring siktet for forsettlig drap eller medvirkning til forsettlig drap på Sigrid Giskegjerde Schjetne. Politiet tror ikke at den 16 år gamle jenta ble drept på Østensjø da hun forsvant natt til 5. august. Trolig døde hun senere. Politiet er heller ikke sikre på at hun ble påkjørt, og utelukker ikke at skadene på den grønne Citroënen som 37-åringen disponerte kan ha kommet på andre måter.

– Vi kan ikke si noe om hun er blitt påkjørt av en bil. Vi vet ikke hvordan hun er drept, vi vet ikke når hun ble drept, og vi vet ikke hvordan. Det er i hvert fall ikke avdekket spor etter påkjørsel i det området hun forsvant, sier Gulnes.

BODDE VED ØSTENSJØ: 37-åringen bodde i perioder i en campingvogn i dette lageret på Bryn bare fem minutters kjøring fra der Sigrid forsvant. Politiets teknikere har brukt mye tid i dette lageret.
BODDE VED ØSTENSJØ: 37-åringen bodde i perioder i en campingvogn i dette lageret på Bryn bare fem minutters kjøring fra der Sigrid forsvant. Politiets teknikere har brukt mye tid i dette lageret.Foto: Meek, Tore

Ulike åsteder
Sigrid kan ha vært flere steder før hun ble lagt i skogen bak verkstedet til 64-åringen på Kolbotn sør for Oslo. Et svært aktuelt sted er lageret på Bryn, bare fem minutter unna stedet der Sigrid forsvant. I dette lageret bodde 37-åringen i en campingvogn.

Politiet har en stor jobb foran seg med å finne ut hvilken rolle de to personene har hatt i Sigrid-saken, og om andre personer kan ha vært involvert. Ikke minst må de få svar på hvorfor noen ønsket å bortføre eller drepe den unge 16-åringen. Politiet tror at jenta ble et tilfeldig offer da hun gikk hjem fra venninnen på Østensjø ved 00.30 tiden natt til 5. august.

Den 29 år gamle mannen som er siktet for falsk forklaring, er fremdeles siktet i forbindelse med Sigrid-saken, men det er ikke funnet noen forbindelse mellom ham og de to andre siktede.

 

Saken er hentet fra Nettavisen.

Posted on september 7, 2012, in Nyhet and tagged . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: